Medische zorg

Naast goede zorg bieden is het belangrijk dat u zich fijn voelt tijdens en na de behandeling. Wij doen er alles aan om u die zorg te bieden die u nodig heeft.

Bent u bang? Heeft u een vervelende ervaring en ziet u erg tegen de behandeling op? Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden voor en/of tijdens de behandeling? Vindt u het spannend? Wij zijn er voor u!

Onder behandelingen vindt u al onze reguliere behandelingen. Onder hygiëne vindt u alle adviezen voor het behoud van een gezonde mond.

Hieronder vindt u informatie waarom en hoe wij tijdens elke controle de condities van uw tandvlees onderzoeken en vastleggen.

Wat voor cijfer heeft uw tandvlees?

‘Duidelijke uitleg voordat de behandeling begint. Vriendelijke en professioneel!’
reactie uit de patiënten enquete

Vragen...

Wat doe ik als hulp bij de eigen tandarts niet mogelijk is?

De regelmatige controle en gewone behandelingen zoals het verwijderen van tandsteen kunnen doorgaans door uw eigen tandarts of mondhygiënist worden uitgevoerd. Als een tandarts het moeilijk vindt om iemand met een handicap te behandelen, kan hij (tijdelijk) verwijzen naar een collega die daarin meer ervaren is. Dit kan een tandarts in de buurt zijn, een tandarts die verbonden is aan een instelling voor mensen met een handicap, of een tandarts bij een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.

Lees verder