Medische zorg

Naast goede zorg bieden is het belangrijk dat u zich fijn voelt tijdens en na de behandeling. Wij doen er alles aan om u die zorg te bieden die u nodig heeft.

Bent u bang? Heeft u een vervelende ervaring en ziet u erg tegen de behandeling op? Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden voor en/of tijdens de behandeling? Vindt u het spannend? Wij zijn er voor u!

Onder behandelingen vindt u al onze reguliere behandelingen. Onder hygiëne vindt u alle adviezen voor het behoud van een gezonde mond.

Hieronder vindt u informatie waarom en hoe wij tijdens elke controle de condities van uw tandvlees onderzoeken en vastleggen.

Wat voor cijfer heeft uw tandvlees?

‘Men staat open voor mijn "levenslange" tandartsangst waardoor ik mij toch op mijn gemak voel.’
Reactie uit onze patiënten enquête

Vragen...

Wat kosten tandheelkundige behandelingen?

Een tandheelkundige behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, dit zijn de afzonderlijke tandheelkundige verrichtingen. Elke verrichting kent een code. Daaraan zijn vaste tarieven zijn gekoppeld die zijn vastgesteld door de overheid. Op de rekening staat naast het totaalbedrag de kosten van de afzonderlijke verrichtingenvermeld. U hoeft meestal niet alles te betalen wat er op de rekening staat. Wat u moet betalen is afhankelijk van uw leeftijd en de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten. Zie ook uw polisvoorwaarden.

Lees verder